2015. június 28., vasárnap

Cirkusz Berkenyén

Hát ezt is megértük! Cirkuszi előadás egy 600 lelkes faluban! Úgy kezdődött, hogy előző napon egy "rikkancs-autó" kószált itt az utcákon, és megafonból szajkózta, hogy másnap, pénteken este 8-kor előadás lesz a Kultúrházban. Pazar előadást, és egzotikus állatokat ígértek. :) Tudni kell ehhez, hogy a mi kultúrházunk elég csöppnyi méretű, úgy megközelítőleg 6x20 méter alapterületű. Ez már önmagában világszám, hogy itt lesz a "porond" és a nézőtér egyszerre. Gondoltam, ilyen eseményt nem lehet kihagyni, és 1200 forint igazán nem nagy költség. Az előtérben még pop-corn masina is volt, és világító rudakat lehetett kapni. A rendezvény érdekessége volt (mint később kiderült), hogy ez egy családi vállalkozás. Aki kukoricát árul, az a bemondó, a jegyárus pedig bohóc és késdobáló egyszerre. A lánya pedig az akrobata és minden egyéb. De elmondhatom, hogy igazán jól éreztem magamat. Mert valami különleges érzés, hogy a produkció 3 méterre zajlik az embertől. És akkor lássuk a képeket:
 
 
 
 
 Az előadás két felvonásból állt, ami kétszer 30 percet jelent. A szünetben lehetett tombolajegyeket vásárolni, és a kisorsolt szerencsések mindenféle vásári bazárokból választhattak.
Az egzotikus állatok címszó alatt láthattunk egy szivárványos boát (meg is lehetett simogatni), és egy kéknyelvű szkinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...