2014. február 25., kedd

Mitől férfi a férfi?

Szerintetek mennyire normális az, ha két férfi (na jó, ez túlzás) szóval két húszéves fiatalember ölelgeti és puszilgatja egymást? És most nem azokról beszélek, akik langymelegek, hanem akik melldöngetve alfahímnek deklarálják magukat. És tegyük hozzá, egy hónappal ezelőtt látták egymást először, szóval nem nyalták együtt a fagyit az óvodában. Szavaikból csorog a tesztoszteron, viselkedésükből az ösztrogén. Félek ez nem egyedi jelenség, hanem generációs kór. Van egy olyan érzésem, hogy a mai fiatalok nincsenek erőpróba elé állítva. Nem azt mondom, hogy minden generációnak meg kell szenvednie a magáét, de teher alatt nő a pálma. Vagy ezt már mondtam? Nem vagyok avatott szakértője a témának, de én ezt viselkedészavarnak minősíteném.
Persze megint a Való Világ kapcsán támadt ilyen agymenésem. :) De milyen dolog az hogy valaki vállalkozik egy ilyenre, aztán 40 nap után siránkozni kezd, hogy hiányzik a barátnője és a FODRÁSZA!? :) Kabaré! Na persze emiatt nézem, hogy álmélkodhassak, milyen mutációk jönnek létre, genetikai beavatkozás nélkül, csupán a társadalmi változások révén.
A korrektség kedvéért meg kell említenem, hogy nem mindenki elmezavaros, a hajdúnánási srác és még páran egész normálisak, és kinek nincs egy kis defektje. :)

1 megjegyzés:

  1. Azert egy eleg specialis reteget lathatsz ott...a lakoktol es a musor cimetol baromi messze van a valo vilag... :) Mindenesetre erdekes lenne bezarva latni mas embereket. Pl amikor Douglas Zaklatasaban lattam a virtualis vilagot, akkor arra gondoltam, hogy milyen erdekes lenne egy olyat letrehozni, amibe bekuldunk embereket es a felelmeikkel szembesitjuk oket..persze, kepzett pszichologusok segitsegevel..meg voltak ra otleteim, hogy milyen legyen..:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...