2014. február 10., hétfő

Őrület

És nem is akarom elhinni! És mégis muszáj! Európában, Dániában, Koppenhágában, egy ÁLLATKERTBEN megöltek egy zsiráfot. És nem 500 évvel ezelőtt, hanem most! Mi volt a szerencsétlen kétéves állat bűne? Semmi. Csak már volt elég zsiráfjuk. Ez önmagában is borzalmas lenne, de ezek a primitívek emberek állítólag gyerekek szeme előtt darabolták fel a jószágot. Egyszerűen elképesztő; és várom a hírt, hogy nem igaz, hogy kacsa az egész, és nem is úgy volt az egész. Egy intézmény, ami az állatok jólétéért felelős, hogy tehet ilyesmit? Ki ott az igazgató? És még meddig az? Aljas indokból, előre megfontoltan eltenni láb alól, egy kecses, ártatlan élőlényt ... hogy tud az ilyen aludni?

3 megjegyzés:

  1. Hallottam én is ezt a döbbenetes, mellbevágó hírt!
    "Nagy az Isten állatkertje!!!!!!!!" De a koppenhágai nem? Nem lehetett volna inkább elajándékozni egy másik állatkertnek, vadasparknak????
    Számomra teljesen érthetetlen!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Durva! En nem is hiszem el, hogy ilyesmi megtortenhet...es megis megtortenik?! :(

    VálaszTörlés
  3. Igen, az embert azt hinné, ilyen már nem lehetséges egy civilizált országban. Nem éhes emberek akartak húshoz jutni, és nem fázós humanoidok szerették volna bőrrel fedni testüket. Nevetséges, hogy a beltenyészet elkerülésével próbálnak takarózni. Meg kéne tanulni az élet tiszteletét.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...