2014. február 1., szombat

VVVI

Na jó, VV6. Számos hibám van, de ezeket nem kívánom az orrotokra kötni. :) Időről-időre azonban felfedek egyet-egyet, bár nem azzal a célzattal, hogy a sárba rántsam saját magam. Ha mégis ez lesz az eredmény, hát tudnom kell elviselni. 
Szóval szoktam nézni a valóságshow-kat. Persze gyártok hozzá ideológiát, hogy ne a szimpla kukkolás legyen a motiváció. De komolyan - ezek a műsorok egyfajta jellemábrázolások. És érdekelnek a kiélezett szituációk, hogy bizonyos helyzetekben miként viselkednek egyes emberek. 
De igazából azért hoztam szóba a dolgot, mert feltűnt egy érdekes jelenség. Legrövidebben talán cenzúrának nevezhetném. Ám bugyuta, korlátolt és értelmetlen. Feltehetően az volt a cél, hogy a cigarettát ne reklámozzák, mert nyilván ezért büntetés járna, de a módszer az igazán meghökkentő. Amikor az egyén a szájához emeli a staubot avagy blázt, akkor egy nagy homályos körrel kitakarják a szívás a mozdulatát. Aztán ha lerakta a kezét, akkor már bőszen mutatják, ahogy kifújja a füstöt és ott "gőzölög" a koporsószög a mancsában. Hát, ha van valami álságos a kereskedelmi tévék műsorpolitikájában (én csak kérdezem...), akkor ez szerepel az első ötben.
És azok az erkölcsök ... illetve annak hiánya. Ezt speciel a tegnapi adásban láttam: az egyik fickó rárepült az egyik domború macára, hogy ő szeretetéhes és smároljanak már egy jót. A lány vonakodott, aztán valami beteges alku kapcsán kiegyeztek egy szájra pusziban. No, több se kellett a csődörnek, a hormonok túlórát is bevállaltak, csak hogy takaró alá juttassák a kiszemelt leányzót. Itt felébredt valami ősi tiltakozás a signorina-ban, hogy ő azért ennél többet ér - és távozott. Mit tesz isten, arra somfordált egy lazább morállal megáldott ... ööö ... (csiga)bige és felajánlotta szájszervét közös hasznosításra. Éppen zajlik az intenzív nyálcsere, hát jön vissza az előző fruska, persze mereszt nagy szemeket, hogy még ki se hűlt az ágy a helyén, máris más fetreng benne. Bánatában elment tusolni. A fickó a szobában még igényt elégített ki (mellesleg mindez egy harmadik személy vizsla tekintete kereszttüzében), de aztán bánatos kutyaszemekkel a fürdő felé vette az irányt. Nem tudom, milyen hosszan szapulta és ostorozta magát - a tévé ugyebár megvágja a műsort - de az oktondi lányka hamarosan a karjaiban találta magát, és kezdődött a reanimálás. Hááát köpni-nyelni nem tudtam, illetve ha összeszedem magam, akkor esetleg köpni. Sokat a tényen nem változtat, de biztos felmerül bennetek, hogy a srác netán valami délceg, daliás herceg, amolyan huszonéves Brad Pitt .... Nos közel sem, bár nyilván nem nekem kell ezt megítélni, de azért feltűnt, hogy a két hét alatt többet zokogott, mint az összes lány együttvéve, és a legutóbb azért, mert valaki egy pókot vitt a nappaliba. Mucho macho ...
Így változik a világ, és szemlátomást tehetetlenek vagyunk ....

2 megjegyzés:

  1. Aha. Kedvet kaptam, hogy én is elkezdjem nézni. (nem is).
    Én továbbra is BB Évinek szurkolok, remélem most is nyer :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelem kitartásod! :) Vasfegyelem - nyertest terem.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...